Algemeen

Goed materieel vormt de basis voor uitvoering van projecten.

 

FL Liebregts BV heeft de beschikking over een grote hoeveelheid gedegen materieel.

Al het materieel is jong en goed onderhouden door eigen monteurs. Onderhoud vindt plaats in de eigen werkplaats of, indien nodig, via een mobiele serviceploeg.

Het materieel kan in eigen beheer zo nodig worden aangepast aan specialistische klussen.

 

Het materieel bestaat een grote hoeveelheid machines en onbediend materieelstukken. Het bediend materieel bestaat uit hydraulische kranen in de range van één tot tachtig ton, bulldozers, wieldozers, dumpers, draadkranen, laadschoppen, diverse trekkers met aanbouwapparatuur en vrachtauto’s.

Het onbediend materieel bestaat uit onder andere uit diverse pompen, pontons, bruggen, hulpstukken, keten, containers brandstoftanks, rijplaten en draglineschotten.

Al het materieel wordt met eigen diepladers vervoerd.

 

Een groot gedeelte van de machines is uitgerust met GPS-apparatuur. Door deze geavanceerde apparatuur kan op de projecten het beste resultaat verkregen worden.

 

Ook beschikken wij over hydraulische trilblokken variërend van 1000 tot 19.000 kg eigen massa. Met bijbehorend powerpack te voorzien en diversiteit aan hulpstukken. Stalen damwanden, buispalen of een houten beschoeiing plaatsen  we met onze vakmensen en bijpassend materieel.

 

Tevens is vanaf het voorjaar 2009 ons nieuw werkschip operationeel. Dit schip heeft een afmeting van 86 x 9 meter en een beuninhoud van 800 kuub. Het schip is uitgerust met een beweegbare traverse en drie spudpalen (tweemaal drukkend). Het geïnstalleerde vermogen van dit materieelstuk is maar liefst 1800 pk.